OVER GLOEI

Communicatiepartner met hart voor maatschappelijke impact

[/vc_row]

Met heldere communicatie mensen raken, echt verbinding maken en mensen in beweging brengen. Dat is wat ons drijft! We zetten ons met hart en ziel in om jullie verhaal te vertellen. Zodat we samen de maatschappelijke impact vergroten. Door strategisch advies tot realisatie in tekst, beeld, (animatie)video. Online, offline of op social. Wij denken graag met je mee!

Creatief team
We helpen je graag met een flexibel creatief team en netwerk, van communicatieadviseur, tekstschrijver tot vormgever en videomaker. Hierbij houd jij één aanspreekpunt, dat is wel zo handig. Zo helpen we je met maatwerk, effectief en efficiënt, bij al je communicatievraagstukken.

We werken vanuit het AV-Huis op Triple O Campus in Breda. Op deze creatieve hotspot werken we samen met partners en is inspiratie nooit ver weg.

Kloppend hart
Gloei Communicatie werkt graag samen met organisaties die maatschappelijke impact maken: onderwijs, overheid, woningcorporaties, welzijn en zorg. Organisaties die echt verbinding willen maken met toegankelijke communicatie. Wij geven je extra communicatiekracht om die impact mogelijk te maken.

De vonk die je laat gloeien
Gloei Communicatie is een betrokken communicatiebureau dat is opgericht door Sanne Vermijs in 2015. Als communicatiewetenschapper en communicatieadviseur binnen diverse non-profit organisaties besloot zij als zelfstandig ondernemer haar expertise in te zetten om meer organisaties te laten gloeien.

Wij vinden dat je als organisatie trots mag zijn op wat je doet. Laat je meerwaarde zien! In Sanne’s ogen ‘gloei’ je pas als je verbinding maakt, want dan springt de ‘vonk’ echt over. Gloei Communicatie zorgt dat je meer met minder bereikt met duurzame en krachtige communicatie.

[/vc_row]

Benieuwd naar jouw verhaal!