OVER GLOEI

Gloei is Sanne

Met Gloei Communicatie help ik, Sanne Vermijs, met veel plezier organisaties hun onderscheidend vermogen zichtbaar te maken. Ik weet hoe je klanten vindt, raakt en verbindt door effectieve en prikkelende communicatie. Ik adviseer je over de strategie én zorg voor de realisatie. Dat levert je niet alleen een sterke strategische aanpak op, maar bespaart je ook tijd en kosten. Door mijn ervaring en netwerk weet ik de weg.

Allround marketing- en communicatieadviseur

Jaren geleden toverde mijn (over)grootvader met zijn bedrijf drukletters om tot mooie boodschappen. Dat was voor mij de aanleiding een grafische opleiding te volgen. Aansluitend studeerde ik HBO Communicatie in Rotterdam en Bedrijfscommunicatie en digitale media aan de Universiteit van Tilburg en werkte ik binnen diverse organisaties. Met ruim 13 jaar ervaring heb ik me ontwikkeld tot een allround adviseur op gebied van communicatie en marketing. Hierdoor ben ik zowel een strategische sparringpartner als praktische meedenker voor jou.

Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan… Mijn opa was de inspiratiebron om een volgende stap te zetten: nu ben ik ondernemer in offline en online communicatie. Waar ik zelf van ga gloeien? Van de energie die vrijkomt als organisaties door goede communicatie écht verbinding weten te maken.

De vonk die je laat gloeien

Als organisatie mag je trots zijn op wat je doet. Laat je meerwaarde zien! In mijn ogen ‘gloei’ je pas als je verbinding maakt, want dan springt de ‘vonk’ echt over. Met Gloei Communicatie zorg ik dat je meer met minder bereikt met duurzame en krachtige communicatie.

Weet jij al welke zaken je gaat doen om te gloeien?

Zullen we alvast kennismaken?

DIRECT CONTACT

Nieuwsgierig naar mijn professionele achtergrond? Bekijk mijn Linkedin-profiel.